Het nieuws
***  Het huis    
Er is bij mij hartritmestoornis ontdekt. Daar zijn medicijnen voor, dus doen we net of er niets aan de hand is.

Wat mijn rechterschouder betreft ben ik wel wat optimistisch geweest dat alles zo goed was. Bij de controle bleek dat mijn pezen en spieren erg slecht zijn. Ik moet heel voorzichtig zijn dat de pezen en/of spieren niet afscheuren.
Ik mag niets doen dat pijnlijk is en mag slechts 3 kg tillen.
Ook kan ik geen bewegingen maken vlakbij het lichaam. Het lijkt wel of de schouder niet precies op de goede plaats zit. Helaas het zij zo.

M'n rechterkunstknie wordt nu wel erg oud (19 jaar). Ik krijg er behoorlijk last van. Orthopeed dr. Ellis wilde mij een brace laten aanmeten, maar dat wil ik nog even uitstellen.

In 2010 is ook mijn linkerschouder vervangen. Dat is een regelrechte ramp. Achteraf blijkt dat er beter een andere prothese geplaatst had kunnen worden. Gezien de vele risico's laat ik geen andere prothese plaatsen dus moet ik leven met veel pijn bij bepaalde bewegingen (of bij stilzitten)
Nadat in 2004 het huis aan de buitenkant geschilderd is, is in 2005 de huiskamer opgeknapt. Het bruine houtwerk in de kamer is nu roomwit geschilderd, het parket geschuurd, plafond gesausd en de muren  behangen.

In het voorjaar van 2006 is de hal en de vide, die nog bruin waren, licht geschilderd, tevens zijn alle deuren (totaal 8) van een nieuwe lichte verflaag voorzien en de twee kamerdeuren zijn vervangen door deuren met glaspanelen
In de tweede helft van maart 2006 is het kunststof werkblad in de keuken vervangen door een zwart granieten en de gehele keuken is opnieuw betegeld en geschilderd.
De keuken is nu volledig gemoderniseerd.
***  Medisch
***  Familie
In maart 2007 bleek ondanks het schilderwerk in 2004 de houten keukenpui behoorlijk verrot te zijn.
Aannemer Mesu heeft de pui vervangen. Een nieuwe keukendeur met slagvast glas geplaatst;  ook het keukenraam is vervangen door zonwerend glas. De borstwering van het dakterras heeft nu horizontale planken in plaats van verticale.
H e t   h e e f t   H a r e   M a j e s t e i t   b e h a a g d . . .
Lid in de orde van Oranje Nassau
              29 april 2010
Schooljaar 2014-2016
November 2011. Het dakbedekking van de garage is vervangen. Ook zijn de dakgoten van het huis aan de achterkant vernieuwd.
Kleindochter Linda (27) heeft haar studie diëtiste met succes afgesloten. In juni 2009 heeft zij een baan gekregen bij verzorgingshuizen in West Betuwe (vnl Culemborg).Begin 2011 heeft zij ook haar diploma's voor Coaching en Counceling gehaald. Zij probeert haar beroep van Coaching en Counceling te maken. Zij is in oktober 2011 getrouwd met Edwin van Everdink en zij kregen een dochter Enya in september 2012
. In 2014 kregen zij een zoon Neil en in 2016 werd ik voor de derde keer overgrootvader, achterkleinzoon Quinn werd geboren.

Kleinzoon Ralph (25) die in Rotterdam bedrijfskunde studeerde, is op 24 maart 2011 afgestudeerd en heeft zijn bul voor DRS gehaald. daarna heeft hij een jaar in Engeland gestudeerd (2012). Hij werkt nu tijdelijk bij Media Markt in Rotterdam. Thans is hij gesettled bij Samsung

Kleindochter Tessa ( 23) heeft in 2011 haar rijbewijs gehaald. In 2012 heeft zij haar batchelor rechten in Leiden gehaald. Zij woont nu (2013) in Barcelona, waar zij Spaans studeert. Na haar studie in Barcelonas zij weer naar Nederland teruggegaan en heeft zij een fijne baan.Kleindochter Merel (19) heeft haar Havo-diploma gehaald en studeert nu HBO (in de verpleegkunde.) Wat weet ik niet precies.

Haar zusje Roos (17) zit in de  5de klas  van de middelbare school Havo/VWO. Zij doet het goed op school.

Zomer 2011, het gehele huis, althans het houtwerk is gewassen
Kinderen van Lilian en Peter
De dochters van Frank
Kleinzoon Jeroen (13) zit alweer in de tweede klas van de brugperiode van de middelbare school.

Zijn zusje Nina (9) heeft ook naar haar zin op school zit in groep 6..
In 2012 ben ik 80 geworden. Na een feest in Bonvie, onderging ik een fisteloperatie. Tussen feest en operatie was geen correlatie.
2013 Een bijzonder vervelend jaar. Gezien mijn lichamelijke klachten, voornamelijk veroorzaakt door het hart, werd besloten tot bypasses, dus een open-hartoperatie, tegelijkertijd werd een nieuwe aortaklep geplaatst, gemaakt van een varkensoor. Tevens werd een linke operatie aan mijn rechterhalsslagader uitgevooerd door deze schoon te maken. Vijf weken ziekenhuis door allerlei complicaties. Nu in 2016 kan ik zeggen dat ik nooit meer de oude ben geworden.    
Kinderen van Anita en Rob